"MALI OTOK"

“Moj Benkovac bez azbesta”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Udruga ˝Moj otok˝ provodi kampanju zamjene azbestnih krovova i fasada diljem RH. U takvoj akciji je na red došao i Benkovac. “Mali otok” stoga poziva građane Benkovca, ali i okolice, da se pridruže kampanji, a sve one koji mogu pomoći kroz partnerstvo ili sponzorstvo da podrže akciju pod nazivom ˝Moj Benkovac bez azbesta˝.

Pod pokroviteljstvom Grada Benkovca i benkovačkog poduzeća Vodovod i odvodnja d.o.o. prezentacija projekta zamjene azbestnih krovova i fasada održat će se idući mjesec, točnije 20.3.2014. godine, u 18.00 sati, u Gradskoj knjižnici Benkovac.

To je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno događa na našim prostorima i vjerujemo da može biti zanimljiva i korisna. Izmjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja, uklanjamo izvor malignih oboljenja i stvaramo ljepši ugođaj, a našu zemlju pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju, stoji u pozivu udruge i podsjeća kako je na dosadašnjih 18 prezentacija kampanju posjetilo preko 2000 posjetitelja.

“Mali otok” je promovirajući projekt obišao dva puta otoke Krk i Cres, potom Lošinj, HGK, u Gorskom kotaru – Delnice i Vrbovsko, na Liburniji – Opatiju, Mošćeničku Dragu, Matulje i Lovran, potom Vrbovec, ZEFF (zeleni filmski festival), Dugo Selo, Veliku Goricu, Svetog Ivana Zelinu i Ivanić grad, a u realizaciju su krenuli gradovi Rijeka, Zaprešić, Jastrebarsko i Zadar.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

 

Možda ste propustili pročitati