Cestitka_Uskrs

Murvica s osmoricom u četvrtfinalu kupa!

Nogometaši Murvice su u osminifinala zadarskog nogometnog kupa svladali Zoru rezulatom 2-1 iako su utakmicu završili sa osam igrača. Murvičani su u utakmicu krenuli sa 10 igrača, ali Filipijanci nisu pružili otpor, te se brojčana prednost nije ni osjetila.

Prvu šansu na utakmici, izvještava iscrpno Miro Surać na odlično posloženoj facebook stranici kluba, bilježimo u 5. minuti kada je iskosa pokušao Stjepana Batur, ali je lopta otišla pokraj gola Ivana Avianija. U 7. minuti Murvica je došla u vodstvo, nakon skraćenog kornera i ubačaja Antonia Suraća glavom je paučinu skinuo Domagoj Ćustić za vodstvo od 1-0. U 22. minuti repriza prvog gola, ponovno je ubacio Surać, samo što je ovaj put strijelac nogom kapetan Vedran Žilić za 2-0. U 28. minuti sporna situacija u 16-rcu Murvice, pao je B. Pelicarić, ali sudac je odmahnuo rukom. U 42. minuti nakon solo prodora pokušao je Marasović, ali je njegov pokušaj blokiran. Do kraja prvog djela pokuša je još jednom Žilić, ali je to obranio vratar Nove Zore, Morović.

U drugio dio Murvice je krenula furiozno. U samo 10 minuta domaćini su imali dobre 3 šanse za pogodak. U 50. i 56. minuti pokušao je Vedran Žilić, ali je oba pokušaja obranio Morović, te Ivan Zdrilić koji je u 59.  pokušao s 20 metara, ali neprecizno.U 61. minuti veliku priliku imali su nogometaši Nove Zore, ali je odličan udarac plavih fenomenalnom reakcijom pokupio Aviani. U 65. minuti gosti su smanjili prednost, Mario Miloš je na krivoj nozi uhvatio Avianija, te odmjerenim udarcem smanjio na 2-1. U 76. minuti veliku šansu imao je Svetić, kada je išao sam na vratara, ali nije pogodio okvir gola. U 80. nervoza se uvukla u kosti i jednih i drugih, pa su u toj nervozi najviše platili Mate Vidaić i Mislav Mikas koje je sudac Adžić-Kapetanović poslao na ranije tuširanje put svlačionica. U 88. minuti Murvičani su ostali s osmoricom, nakon nepotrebnog poteza Ivana Zdrilića koji je u jednom prekidu igre napucao loptu i zaradio drugi žuti karton. Do kraja utakmice Filipijanci su imali još jednu prigodu kada je Mario Miloš pokušao u 90. minuti, ali je njegov udarac blokiran.

 

MURVICA – NOVA ZORA  2-1

POLIČNIK – Igralište Dragovoljca. Utaknmica 1/8 finala županijskog kupa. Gledatelja: 50. Sudac: Damir Adžić-Kapetanović. Pomoćnici: Neven Žimunac i Marin Juko. Delegat: Vladimir Matoković.

Strijelci: Domagoj Ćustić 1-0 (7′), Vedran Žilić 2-0 (22′); Miloš 2-1 (65′).

MURVICA – Ivan Aviani, Roko Ćustić, Mate Vidaić, Vedran Žilić, Marin Svetić, Ivan Zdrilić, Antonio Surać, Dino Banušić, Domagoj Ćustić, Luka Marasović. TRENER: Ante Grgeč.

NOVA ZORA – Morović, Piplica, M. Eškinja, P. Eškinja, Lukić, M. Mikas, L. Mikas, Miloš, Pelicarić, Baričić, Batur(od 76′ K. Mikas). TRENER: Mile Batur.

Igrač susreta: Vedran Žilić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...