Nokia Lumia 1520 – Windows Phone u svom punom sjaju

Krajem godine u Hrvatsku je stigao Nokijin phablet Lumia 1520. Uređaj je vrh ponude Nokije u ovom segmentu mobilnih uređaja, a kroz nekoliko dana možete očekivati i naše prve dojmove o njemu.

Nokia Lumia 1520 ima vrhunski 6-inčni, 1080p full HD zaslon koji omogućava izvrsnu rezoluciju i čitljivost u svim uvjetima, što su i pokazali mnogi usporedni testovi sa sličnim uređajima.Upravo zbog zaslona je Lumia 1520 idealna za surfanje i pregledavanje multimedijskih sadržaja, ali i za poslovne korisnike – pregledan i praktičan Office paket dolazi predinstaliran na uređaju te se lako koristi.

Pokretač svega je četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 800 procesor brzine 2,2 GHz. Ovaj phablet dolazi s 2 GB RAM-a, što jamči glatko pokretanje operativnog sustava Windows Phone 8 s Lumia Black nadogradnjom, kao imnogobrojnih aplikacija.

Nokia Lumia 1520 ima PureView kameru od 20MP sa Carl Zeiss optikom i optičkom stabilizacijom slike te prednju kameru od 1,2MP. Nokia Storyteller je aplikacija kojom se mogu prekrojiti i preoblikovati fotografije visoke razlučivosti, složiti fotografije po lokacijama snimaka na kartu i na taj način iz jedne slike ispričati više priča. Dodavanje natpisa, efekata i filtara postaje lakše nego ikada.

Ono što bi vas moglo odgovoriti od nabavke uređaja Nokia Lumia 1520 je činjenica da ćete za njega trebati izdvojiti nemalih 6.300 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...