Novi parking za bicikle kod Novih vrata kod mosta

Možda ste se iznenadili kada u subotu ujutro na uobičajenom mjestu na Narodnom trgu niste vidjeli niti jednu biciklu i zasigurno vam je na pamet pala neka nova „lupeška vikend-akcija“.

Na sreću, nisu u pitanju „radišni“ lopovi, nego zadarski komunalci, koji su držače za parkiranje bicikla uklonili ispred ulaza zgrade gradske uprave na nešto sjeverniju poziciju, na Poluotoku, odnosno ispred Novih vrata.

Tako iz Grada Zadra obavještavaju naše sugrađane, vlasnike i korisnike vozila na dva kotača da su držači za parkiranje bicikala koji su bili postavljeni ispred zgrade „poglavarstva“ prebačeni na ulaz u staru jezgru kroz bedeme, nasuprot mosta.  Držači su uklonjeni zbog pritužbi građana na vožnju bicikala u frekventnoj pješačkoj zoni unutar zidina.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...