Ovo su definitivno najgori načini zavođenja

Ako vam je jedan od glavnih uleta kojim pokušavate osvojiti žene onaj u stilu: ‘Sviđa mi se tvoja haljina… no još bi mi se više sviđala na podu moje spavaće sobe’, onda znajte da je, ako ikada želite osvojiti ženu, krajnje vrijeme za promjenu taktike.

U novom istraživanju koje je proučilo najgore tehnike upucavanja za kojima posežu muškarci upravo je rečenica ‘Sviđa mi se tvoja haljina… no još bi mi se više sviđala na podu moje spavaće sobe’ ocijenjena kao jedna od najgorih, a nakon nje odmah slijedi rečenica: ‘U potrazi sam za blagom, mogu li pogledati u tvoj dekolte?’, prenosi Daily Mail.

Istraživanje koje je provela Flirt Planet, nova aplikacija za upoznavanje partnera, pokazalo je da čak 95 posto žena nikada ne bi palo pred šarmerom s takvim ljigavima izjavama. Kako pokazuje istraživanje, ženama baš i nisu dragi muškarci s takvim, unaprijed pripremljenim izjavama koje su vrlo često izlizane, a više od polovice žena u istraživanju reklo je kako bi radije da im muškarac priđe s jednostavnim komplimentom poput: ‘Imaš lijepe oči’ dok 44 posto žena kaže kako bi, da obrate pažnju na muškarca, dovoljno bilo da uljudno priđe i ponudi pićem.

Kao jedan od najuspješnijih pristupa pokazala se nevina šala koja odlično služi za razbijanje leda, a ženama za oko zapinju i muškarci kojim im priđu s komplimentom o njihovom tijelu.

Kada se radi o izlasku na prvi, pravi spoj, prema rezultatima istraživanja svakako treba u širokom luku izbjegavati razgovor o bivšim spojevima s drugim ženama, a 41 posto žena neće tolerirati ako za vrijeme spoja popijete čašicu previše dok njih četiri posto kaže kako im je dosadan razgovor o politici.

Gotovo polovica žena kaže kako ih odbija kada ih muškarac na prvom spoju nastoji odvući u krevet, no to će pak zasmetati samo deset posto muškaraca. Također, ako tijekom spoja žena primi hitan poziv te mora odmah otići, to je razlog za sumnju da ste joj dosadili, jer prema istraživanju čak 15 posto žena koristi ‘hitan poziv’ kao izliku da pobjegne s groznog spoja.

 

Najgore izjave s kojima možete pristupiti ženi:

Sviđa mi se tvoja haljina… no još bi mi se više sviđala na podu moje spavaće sobe.

Je li tvoj tata lopov? Zato što je netko ukrao zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči.

Je li te je boljelo kada si pala na zemlju iz raja?

Jesi li umorna? To je zato što si mi cijelu noć trčala po mislima.

Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled? Ili da još jednom prođem pokraj tebe?

U potrazi sam za blagom – mogu li pogledati u tvoj dekolte?

Moram zvati policiju jer je protuzakonito da izgledaš tako dobro.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...