Pogodite tko je slavni rođak Brada Pitta?!

Putem internetske stranice Find My Past otkriveni su dokumenti iz razdoblja od 1698. do 1947. godine u kojima je otkrivena rodna povezanost brojnih slavnih osoba.

Tako bismo mogli napraviti jedno neobično obiteljsko okupljanje: Barack Obama je daleki rođak glumca Brada Pitta, a Hillary Clinton povezana je s njegovom partnericom Angelinom Jolie.

Istraživači s New England Historic Genealogical Societyja otkrili su neobične obiteljske veze slavnih osoba.

Američki predsjednik Barack Obama i Brad Pitt dijele prapradjeda u desetom koljenu, koji je preminuo 1769. godine, a Bradova draga, Angelina Jolie, u devetom je koljenu povezana s Hilary Clinton.

Hilary Clinton, koja je francusko-kanadskog podrijetla s majčine strane, također je daleka rođakinja pjevačice Madonne, Celine Dion i Alanis Morissette.

Osim s Clintonovom, slavna pjevačica Madonna ima daleku obiteljsku vezu i s britanskom kraljevskom obitelji. Camilla Parker Bowles i pjevačica rođakinje su u devetom koljenu.

Madonnin bivši suprug Guy Ritchie ima pak plemićke veze. Naime, slavni je redatelj rođak Kate Middleton i to u šestom koljenu. David Martineau i Sarah Meadows, koji su živjeli u 18. stoljeću, Kateini su pradjed i prabaka u šestom, a Ritchiejevi u petom koljenu.

Celine Dion i Justin Bieber rođaci su u desetom koljenu te imaju zajedničkog prapradjeda Jacquesa Vezina i njegovu suprugu Marie Boisdon u devetom koljenu.

Glumac Johnny Depp i kraljica Elizabeta II imaju zajedničkog pretka koji je živio u 14. stoljeću.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...