Pokal u rukama učenica OŠ Krune Krstića, druga ekipa Sukošana

Malene odbojkašice iz OŠ Krune Ktstića najbolja su školska županijska ekipa među curicama. Na završnicu područnog natjecanja za djevojčice Osnovnih škola plasirale su se četiri ekipe: OŠ Sukošan, OŠ Braće Ribar-Posedarje, OŠ Šimuna Kozičića Benje i OŠ Krune Krstića.

Učenice OŠ Sukošan došle su kao pobjednice izvangradskog natjecanja nakon što su u grupnoj fazi savladale OŠ Vladimir Nazor – Neviđane i OŠ Stjepana Radića-Bibinje, a potom  OŠ Petar – Zoranić-Nin i OŠ Braće Ribar. Posedarke su zauzele 2.mjesto poretka.U natjecanju gradskih škola prvakinje, polaznice OŠ Krune Krstića, u grupnoj fazi pobijedile su OŠ Stanovi, OŠ Šime Budinića i OŠ Šimuna Kozičića Benje, dok je OŠ Š.K. Benje bila druga.

[pullquote align=”left”]OŠ Krune Krstića vratila je pobjednički pehar nakon dvije godine posta u svoju školu i ostvarila pravo nastupa na Međužupanijskom prvenstvu Osnovnih škola koje će se u Šibensko-kninskoj županiji održati tijekom proljeća[/pullquote]U Županijskom polufinalu, OŠ Krune Krstića pobijedila je OŠ Braće Ribar-Posedarje 2-1, a OŠ Sukošan bez većih problema porazile su OŠ Š.K. Benje 2-0. U utakmici za 3. mjesto, uspješnije su bile Posedarke sa 2-1. Finale Arbanaški i Sukošanki,  ponudilo je lijepu i potpuno izjednačenu odbojku. U prvom setu, Sukošanke su bile bolje, no tada su se Arbanaške „probudile“, smanjile broj svojih pogrešaka i slavile s 2-1 u setovima.

Time je OŠ Krune Krstića vratila pobjednički pehar nakon dvije godine posta u svoju školu i ostvarila pravo nastupa na Međužupanijskom prvenstvu Osnovnih škola koje će se u Šibensko-kninskoj županiji održati tijekom proljeća.

OŠ KRUNE KRSTIĆA: Katarina Vukić, Laura Memedović, Lena Matulić, Ana Baraba, Silvija Vuksan, Paola Kolić, Paula Vučemilović-Vranjić, Simona Nikpalj,Korina Švorinić, Nina Kotlar, Laura Silić, Sara Bradica. Voditelj: Karlo Lisica.

OŠ SUKOŠAN: Magda Smolić-Ročak, Antonia Smolić, Anđela Modrić, Patricija Grdović, Bernarda Torbarina, Nives Rašo, Zara Sudinja,Magdalena Dijan, Lana Dijan, Cvita Brkić. Voditelj: Frane Vidov.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...