Samsung se pridružio ismijavanju Applea

Nakon reklame u kojoj se Microsoft okomio na Appleov iPad, stiže još jedna, ali ovaj put napada Samsung. Glavna tema reklame je usporedba zaslona koje imaju Appleov iPhone 5S i Samsungov Galaxy Note 3, te još poneke po Samsungu bitne sitnice.

I ovaj put reklama je snimljena sa “stajališta korisnika”, za tu namjenu Samsung je odabrao “obožavatelja” lika i djela Jamesa LeBrona. Obožavatelj usporedno na oba uređaja prati nekoliko zakucavanja tijekom košarkaške utakmice, te naravno ostaje zadivljen kvalitetom prikaza na Samsungovom 5,7-inčnom HD zaslonu.

Naravno da obožavatelj ne propušta napomenuti kako iPhone 5S ima tek zaslon od 4,0-inča koji nema niti HD rezoluciju, kako bi dodatno dočarao superiornost Samsungovog zaslona koristi snimku gdje se LeBron udaljava od protivničkog koša uz opasku kako je LeBron ustvari pobjegao od njega (misleći pri tome na Appleov iPhone). Nadalje obožavatelj koristi Stylus koji dolazi uz Galaxy Note 3 kako bi izrezao LeBrona iz kadra i smjestio ga među oblake, te ga kao takvog poslao dalje putem poruka. Ni ovaj put ne propušta napomenuti kako iPhone nema Stylus.

Zanimljivo je da novije reklame napadaju istog proizvođača, što zasigurno ne bi kada on ne bi imao kvalitetne proizvode. Za kraj ostaje i pitanje koliko takve reklame uopće koriste napadačkoj strani (Microsoft, Samsung), a koliko u stvari rade dodatnu reklamu napadnutima (Apple, Google) i njihovim proizvodima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...