Zdravko Mamić izabran za potpredsjednika HNS-a!

Osnovana je podružnica HNS-a Lišane Ostrovičke, dala je informaciju stranica županijskih ‘narodnjaka’. Izbornu skupštinu na kojoj je Marija Mamić izabrana za predsjednicu podružnice, sazvala je predsjednica ŽO HNS-a Vesna Sabolić.

Potpredsjednikom podružnice izabran je pak Zdravko Mamić! Naravano ne izvršni predsjednik Dinama. Na skupštini koja broji 12 članova raspravljalo se o lokalnim problemima općine Lišane Ostrovičke, među kojima su najznačajniji problemi sa opskrbom vode u ljetnim mjesecima kao i navodnavanje i odvodnjavnnje oborinskih voda. Naime, u većem djelu godine su plodna polja poplavljena što čini velike probleme u cijelom kraju koji je poznat po poljoprivrednoj proizvodnji. Članovi podružnice uputili su poziv predstavnicima ”Hrvatskih voda” da obiđu Lišane Ostrovičke i upoznaju se sa tim problemom.

Na sjednici su između nazočili i tajnik ŽO HNS-a Zadarske županije Danijel Katičin, kao i Milan Stojanov, član predsjedništva ŽO HNS-a Zadarske županije i predsjednik podružnice u Pakoštanima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...