Baranović: “Karamarko se u Saboru pojavljuje koliko i Gospa u Međugorju!”

Predsjednik kluba zastupnika HNS, saborski zastupnik i kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš posjetio je Drniš. Radoš se s građanima i članovima stranke družio u Gradskoj kavani. Prisutni su bili i saborski zastupnik Petar Baranović, te čelnica HNS-a grada Drniša Vlatka Duilo.

U razgovoru za naš portal DrnišNEWS izjavio je da će koalicijska lista SDP-a, HNS-a, HSU-a i IDS-a biti pobjednička lista, jer kako kaže to potvrđuju rejtinzi stranaka i rezultati na lokalnim izborima.

Građani imaju povjerenje u ovu Vladu, mi smo pobjednička koalicija. Unatoč svim poteškoćama i problemima građani razumiju stanje u kojima se zemlja nalazi, kaže Radoš dodajući da sve to ide u prilog pobjede njihove koalicijske liste.

Radoš je uvjeren kako će mjere koje je Vlada poduzela u zadnje 2,5 godine svoga djelovanja stvoriti pretpostavke za postupni oporavak hrvatskog gospodarstva.

Oštru poruku iz Drniša čelniku najjače oporbene stranke Tomislavu Karamarku uputio je saborski zastupnik Petar Baranović.

Karamarko prilično glasno istupa za nekoga tko ima petlje uzimati novac od građana, primati plaću saborskog zastupnika, a u Saboru se pojavljivati onoliko često koliko se ukaže Gospa u Međugorju. Za početak bilo bi pristojno da se kao predsjednik najveće oporbene stranke ponaša odgovorno i da počne na korektan način odrađivati plaću za koju ga plaćaju građani o kojima toliko “brine”, kazao je Baranović za naš portal DrnišNEWS.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...