Hulahop skupina iz Biograda: Lora, Paula, Ema , Bruna, Marija…

Karet, kukalo, franje, preskakanje laštika, graničar, vrtnja hulahopa… Da, da, nekada i ne tako davno, nije bilo malca a da ne zna ništa o spomenutim pojmovima s početka teksta. No, dobro, to je bilo doba bez MaxTv-a, Nickelodeona, laptopa, tableta, facebooka, Flappy Birda i tako toga što spada u svakodnevnicu i ritam života nekih novih klinaca.

[pullquote align=”left”]Nastupili su prije dva dana na Karnevalskim svečanostima, a uskoro su im u planu i nastupi na različitim priredbama po ostalim županijskim središtima. Pripremaju se u centralnom biogradskom parku, na Trgu hrvatskih velikana[/pullquote]Nešto stariji znaju da se radi o igrama, takvima kojima je kauč stran dodatak. Priroda je dugo bila najbolje mjesto za igru rekreaciju, a na sreću nekima je to ipak i sada. Naravno, da su odmah upale u oko sugrađana. Skupina djevojčica koja se odlučila organizirati i predstaviti mjestu i okolici vještinama baratanja – hulahopima.

Nastupili su prije dva dana na Karnevalskim svečanostima, a uskoro su im u planu i nastupi po ostalim županijskim središtima. Pripremaju se u centralnom biogradskom parku, na Trgu hrvatskih velikana. Prostor u parku dostatan je za vježbe s hulahupom koje su simpatične cure odabrale za uvježbavanje okreta.

Ima nas sedam. Baš sve smo učenice trećeg razreda osnovne škole i treniramo skupa već nekoliko dana jer se želimo što bolje predstaviti na nastupima. Mislimo svaka za sebe da smo prilino vješte s hulahupoma, pa smo odlučile iskušati koliko možemo kao skupina. Marija i Antonija osmišljavaju koreografiju, jer sve to ipak mora imati neku cjelinu, smisao, mudro su zaključile u razgovoru s novinarima preostale članice neobične skupine- Lora, Paula, dvije Eme i Bruna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...