Iva Pejković otvara večeras ciklus književnih večeri u klubu KLOOZ

Knjiška posvoduša, naziv je ciklusa književnih predavanja kojima je domaćin i organizator prilično aktivni Klub mladih KLOOZ. Prva književna večer u četvrtak, s početkom u 19:30, posvećena je autorskom opusu Iv Pejković, mlade i darovite članice književne udruge zadarskih pisaca – ZaPis.

Iva će čitati poeziju i kratke priče iz svojih književnih radova. Također je za goste na večeri pripremljena i nagradna igra pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Fraktura.

Kompletna manifestacija kao postavljeni cilj ima potaknuti mlade na posjećivanje književnih večeri koja mogu biti i najčešče jesu mjesta zabavnog i ugodnog druženja.

Najvjerniji posjetitelj književnih zbivanja u našem klubu će na kraju osvojiti i prestižnu titulu prve zadarske ‘Knjiške posvuduše’ sa osvojenim unikatnim kipićem, ističu iz KLOOZ-a.

Inače, Iva Pejković rođena je 1984. godine u Zadru. Diplomirala je na Odjelu za izobrazbu učitelja Sveučilišta u Zadru, 2009., a još za studentskih dana je napisala i izdala roman ”Mačka u čizmama” u ediciji Katapult, 2007. Trenutno vodi Klub čitatelja za mlade ”Dioptrija” u Gradskoj knjižnici Zadar.

Kratke priče objavila je na Prozaonline, kako i u Zarezu, Slijepom putniku i zbirci Rukopisi33. Moderator je književnih večeri i aktivan član književne udruge zadarskih pisaca -ZaPis.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...