Kuglački klub Zadar europski doprvak!

Kuglači Zadra druga su najbolja europska momčad. Nije se u nedjelju poslijepodne moglo na tron, no mjesto odmah uz vrh kontinenta fantastična je stvar, rekli bismo čak i prava senzacija, najveće i najugodnije iznenađenje turnira.

Mađarski Szeged je ipak u meču za naslov Final Foura bio prejak za hrvatski sastav. Premda su Dalmatinci pružili izvrstan otpor „šampionima“. Na koncu je rezultatski završilo 5-3 u korist iskusne ekipe sjevernih nam susjeda.

[pullquote align=”left”]Mađarski Szeged je ipak u meču za naslov Final Foura bio ipak prejak za hrvatski sastav. Premda su Dalmatinci pružili izvrstan otpor „šampionima“. Na koncu je završilo 5-3 u korist iskusne ekipe sjevernih nam susjeda[/pullquote]Kovač je kod poraženih bio najučinkovitiji sa 658 oborenih drva.

Naravno da ne smijemo biti nezadovoljni, napose ne razočarani, Bio je to odličan dvoboj, imali smo mi svoju veliku šansu, nažalost nismo ju iskoristili. Odlično smo krenuli u susret ali smo kasnije malo pokleknuli. Mađari su to znali iskoristiti pa su na kraju sasvim zasluženo i pobijedili. Došli smo po medalju, medalja je osvojena. Fešta na Mocirama je ionako zagarantirana, ponovio je kapetan Mario Baljak

Treće mjesto osvojio je Zerbst koji je kao domaćin u Njemačkoj „tukao“ Zaprešić 6:2.

Inače, u susretu poluzavršnice rezultatom 5:3 „plavo- bijeli“ pobijedili su respektabilan sastav, aktualnog osvajača Svjetskog kupa, krcatoga njemačkim reprezentativcima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...