Mila Kunis i Ashton Kutcher očekuju blizance?

Holivudski zvjezdani par Mila Kunis i Ashton Kuthcer nedavno su se zaručili, a sada navodno očekuju blizance.

Kako donosi magazin OK, Mila Kunis i Ashton Kutcher, koji su u seriji ‘Lude sedamdesete’ igrali uloge Michaela Kelsa i Jackie Burkhart očekuju dvostruku prinovu. ‘Ashton i Mila se osjećaju kao da su dobili na lutriji za bebe! Bilo je veliko iznenađenje za oboje. Činilo se kao da ne mogu biti više zaljbubljeni, no činjenica da će odgajati dvoje djece još ih je više povezala,’ kaže prijatelj blizak paru.

Nedavno se pak pisalo o tome kako Mila uzima vitamine za trudnoću. ‘Mila i Ashton već mjesecima pokušavaju napraviti bebu. Mila se udebljala četiri i pol kilograma i uzima vitamine za trudnoću. Šuška se da je već trudna,’ rekao je drugi izvor.

Međutim, Showbizspy s druge strane navodi kako Mila, koja je angažirana za novo zaštitno lice Jim Beama nema vremena biti u drugome stanju. ‘Mila je trenutno u najboljem periodu svoje karijere i želi još raditi i ostvariti određene ciljeve prije nego li zasnuje obitelj. Osim toga, Mila je postala zaštitno lice američkog whiskey brenda Jim Beam što znači da će morati odlaziti na zabave i popiti koju čašicu alkohola, stoga je očito da joj trudnoća trenutno nije u planu,’ navodi izvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...