Novi predsjednik i Klub studenata u Zagreb dovode Intrade i Tomislava Bralića

Tin Juričić, novi je predsjednik Kluba zadarskih studenata u Zagrebu, tako je odredila redovna skupština priređena minulog vikenda. Pored studenta Rudarsko-geološko- naftnog fakulteta iz Posedarja, u najužem vodstvu udruge su studentica prava Nikolina Liverić, potpredsjednica, i njezina kolegica s istog fakulteta, Melita Jerolimov, kao tajnica.

Uz navedeni tercet mladih sveučilištaraca na Savi rodom iz Krševanova metropolisa i okružja, u predsjedništvo Kluba, također su izabrani: Katarina Pelicarić, Ines Zubčić, Roko Baričić, Ivan Galešić, Filip Gobin, Luka Klarić, Stipe Vicković i Joso Prtenjača.

[pullquote align=”left”]Novoizabrani predsjednik prvom je nastupajućom aktivnošću najavio koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, u sklopu Dana Zadarske županije i na Noći Zadrana, u povodu 18. obljetnice osnivanja Zadarskog kluba u Zagrebu, 11. travnja[/pullquote]Na skupu je bivši predsjednik KZS-a, Karlo Vulin, podnio je izvješće o radu u protekle dvije godine i podsjetio na niz aktivnosti u različitim područjima djelovanja. Redom su nabrojani humanitarni koncerti za malu Stephanie i djecu iz vrtića Latica, predstavljanje Matice Zadrana i knjige „1950.-godina Hajduka i Torcide”, različita gostovanja poput povjesničara Ante Nazora i publicista Tihomira Dujmovića, potom posjet Vukovaru uoči obljetnice pada, hodočašća u Mariju Bistricu, memorijalni košarkaški turnir Krešimir Ćosić, Noć Zadrana…

Novoizabrani predsjednik, pak, prvom je nastupajućom aktivnošću najavio koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, u sklopu Dana Zadarske županije i na Noći Zadrana, u povodu 18. obljetnice osnivanja Zadarskog kluba u Zagrebu, 11. travnja.

Naravno, zahvalio se starom vodstvu na svemu učinjenom i obećao nastavak desetogodišnjeg kontinuiteta uspješnog rada Kluba zadarskih studenata.

Da ne bi bilo zabune, nije se radilo ni o kakvim neslaganjima u udruzi, čak štoviše je rijetko i pronaći organizaciju s odličnom međusobnom suradnjom i potporom članova, Karlo Vulin i dio predsjedništva povukli su se zbog fakultetskih obaveza i svoje mjesto prepustili mahom mlađim studentima. Baš iz toga razloga, napose je istaknuta njihova zasluga u konstantnom omasovljavanju i iznimnoj uspješnosti provedenih akcija iz bogatog programa rada.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...