Skupština županijske turističke zajednice ponovno odgođena zbog nedostatka kvoruma!

Navodno smo turistička regija i turizam nam je, barem trenutno, broj 1 u gospodarskom planu i pokretač kakvog takvog razvoja i izvora prihoda. To, onda, po nekoj logici podrazumijeva i pretpostavlja dobar i korektan rad pratećih i nadležnih institucija.

Ponajprije onih na lokalnoj razini, ali to na žalost i počesto nije slučaj. Nova potvrda neozbiljnosti stigla nam je sa Skupštine turističke zajednice Zadarske županije koja- nije održana zbog nedostatka kvoruma. Dobro, dogodi se, jednom, ali to kod njih nije prvi put, a što postavlja pitanja o volji za sudjelovanjem u tom tijelu pojedinih članova.

[pullquote align=”left”]Nova potvrda neozbiljnosti stigla nam je sa Skupštine turističke zajednice Zadarske županije koja- nije održana zbog nedostatka kvoruma. Dobro, dogodi se, jednom, ali to kod njih nije prvi put, a što postavlja pitanja o volji za sudjelovanjem u tom tijelu pojedinih članova[/pullquote]- Ukoliko se netko prihvati određene dužnosti u najmanju ruku je red za očekivati da je i obavlja, a što tu očito kod nekih nije slučaj. Usput, prilično je nepristojno ne odazvati se na poziv, kako bi se makar opravdao izostanak. Razumljivo je da dio ljudi ima drugih obveza, ali je red javiti se onda, kazao nam predsjedavajući, župan, Stipe Zrilić, naglašavajući kako ne odazvati se i ne javiti, jednostavno znači podcjenjivanje svih ostalih kolega

Direktor TZ, Ive Dunatov ispričao se nazočnima zbog nedostatka kvoruma i najavio održavanje sjednice u nekom skorom terminu, nadamo se pogodnijem dijelu skupštinara.

Prema dnevnom redu trebale su se uz aktualnosti, obavijesti i informacije odraditi teme kao što su: Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru i izvješće o radu Turističkog vijeća za prošlu godinu; Financijsko izvješće o poslovanju Turističke Zajednice Zadarske Županije i izvješće o izvršenju Programa rada za 2013.; Prijedlog rebalansa financijskog plana za 2014.; Delegiranje člana u NO TZ gradova, općina i mjesta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...