U bazi Zemunik: “Fotoizazov”, trenažni letovi i razgledavanje muzeja

Povodom Dana postrojbe, 93. zrakoplovna baza Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane priređuje Dan otvorenih vrata u sklopu kojega poziva sve zainteresirane profesionalne i amaterske fotografe, naravno i sve zaljubljenike u zrakoplovstvo, na ”Fotoizazov“ što će se u vojarni ”Zemunik” održati u subotu, 22. ožujka.

Tom prilikom se biraju i najfotografije u tri kategorije: Moć tehnike, Čovjek i zrakoplov i Slobodni motiv, a prema prosudbi stručnog tima Hrvatskih vojnih glasila. Najbolji radovi bit će naravno nagrađeni prigodnim darovima domaćina događanja.

Radove s ”Fotoizazova“ iz vojarne ”Zemunik” potrebno je dostaviti najkasnije 25. ožujka, u 12:00, na adresu: [email protected], pod naslovom: Fotoizazov.

Treba se napomenuti kako se za svaku kategoriju može poslati najviše tri foto- uratka. Fotografije je potrebno slati u rezoluciji 300 dpi, pritom navesti ime i prezime autora, adresu i broj telefona/mobitela.

Fotogalerija prispjelih radova i najfotografije bit će objavljene na službenoj web stranicama MORH-a: www.morh.hr/fotoizazovuvojarnizemunik.

 

Program Dana otvorenih vrata u vojarni ”Zemunik”

9:00-14:00

Razgledavanje Muzeja vojne zrakoplovne tehnike

Razgledavanje tehnike na kojoj lete hrvatski vojni piloti (prvi put nakon remonta helikopter Mi-8 MTV…)

 

Iza 11 sati

Letački dan hrvatskih vojnih pilota

Trenažni letovi: akrobatska grupa ”Krila Oluje“, Zlin-242 L, Pilatus PC-9M, Bell-206 B, Canadair CL-415, Aitractor AT-802 A/F.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...