U svojoj dvorani Zadranke dominirale protiv Šibenika!

U šesnaestom kolu A1 lige za košarkašice, Zadranke su bile domaćin ekipi Šibenika. Zadranke su utakmicu dobile rezultatom 71:46. Iako na prvi pogled koš razlika zvuči nerealno, znajući što je Šibenik kada je riječ o ženskoj košarci, ona je itekako realna je je riječ o oslabljenoj ekipi spomenute momčadi. Na polusezoni Šibenik je zbog financijskih tegoba, kako naglašava trener Ognjenović, ostao bez cijele petorke, a sastav sada čine većinom mlađe igračice, izuzev Mašić i Buzov, što je nedovoljno za jednu ozbiljniju prijetnju Zadru, koji unatoč svemu ima poteškoća sa šutom.

Ogenjović je još i čestitao Zadru te zaželio što dalji plasman u play offu.

Važna pobjeda Zadra zasigurno pruža sigurnost koju će igračice idućeg vikenda potvrditi protiv ekipe Gospića, koji je ove sezone na samom dnu tablice.

Unatoč solidnoj utakmici, Marija Mazija kaže kako je prije samog susreta ipak imala određenu nervozu.

Bila sam malo nervozna prije početka susreta jer smo otrenirali tjedan s dosta zdravstvenih problem, a ja i moje cure smo navikle da se na treninzima daje maksimum. Znali smo da ekipa Šibenika nije ista. Bilo je bitno dobro ući u susret i to jednim dijelom i jesmo. Ne možemo biti sto posto zadovoljni jer moramo raditi na slobodnim bacanjima i boljoj realizaciji kontri, zaključila je Mazija.

 

ŽKK ZADAR : ŽKK ŠIBENIK 71:46

(16:13), (19:8), (23:12), (13:13)

ŽKK Zadar: Štrmelj 3, Baždarić, Erslan M. 10, Marin 21, Sikirić 2, Nikpalj 18, Erslan A. 11, Bodrožić 4, Milovac, Radovčić 2, Pavičić, Dražević.

ŽKK Šibenik: Petković 10, Mašić 10, Dujić I. 2, Šolić, Gulam, Mišura, Periša 8, Buzov 9, Di Maulo 2, Ivančević 3, Dujić A. 2.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...