Utakmica u kojoj su i mlađe igračice dobile priliku!

Košarkašice Zadra u večerašnjem susretu protiv oslabljenog Gospića nisu očekivale ništa manje od pobjede. Susret su na kraju i dobile s 46:91.Već i ptičice na granama znaju da se ne radi o Gospiću koji je nekad bio sinonim za vrh domaće košarke. Nekadašnje prvakinje, a danas čuvarice dna tablice i nisu neki veći izazov za Zadranke koje pokušavaju dosegnuti sredinu tablice i što bolju poziciju u nadolazećem play of-u. Ipak, čini se kao da su Zadranke opet imale loš početak.

Nikako se nisu mogle odvojiti rezultatom, a jedno vrijeme su Gospićanke čak i vodile. Antonia Erslan, ponajbolja šuterica domaće ekipe, zbog problema s koljenom, suigračice je bodrila s klupe, a druga šuterica Zadra, Ina Marin igrala je svega 13 minuta ( za dva 0/5, za tri 1/3).

Unatoč tome, u večerašnjem susretu su se razigrale mlađe igračice pa je tako Lucija Štrmelj postigla 20 koševa, a ove sezone izvrsna Marta Erslan 17 poena. Pri kraju druge četvrtine Zadranke su počele voditi, a svoju dominaciju su vrlo brzo dokazale velikom koš razlikom i konačnim rezultatom 46:91. Večeras su sve Zadranke upisale svoje minute u igri, a rezultatom opravdale povjerenje koje im je dala trenerica Marija Mazija. U idućem kolu Zadranke su domaćin Trešnjevci 2009.

 

ŽKK GOSPIĆ: ŽKK ZADAR 46:91

(17:12, 10:29, 11:22, 8:28)

ŽKK Gospić: Romac, Devčić 6, Došen D. 10, Devčić 3, Došen A. 20, Bunčić 3, Pavletić 2, Starčević, Brkljačić K., Brkljačić M. 2. Trener: Vlado Brkljačić.

ŽKK Zadar: Štrmelj 20, Baždarić 2, Erslan M. 17, Marin 3, Sikirić 12, Nikpalj 7, Erslan A., Milovac 7, Frakin 12, Radovčić 5, Pavičić, Bodrožić 6. Trenerica: Marija Mazija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...