Zadar domaćin Final Foura Triglav Jadranske lige, 12. i 13. travnja!

Domaćinstvo Final Four turnira Triglav Jadranske lige vaterpolista dobio je Zadar! Tako je u utorak poslijepodne odredilo natjecateljsko povjerenstvo lige na sastanku s upravo tom, glavnom točkom dnevnoga reda. Bazeni SC Višnjik će na taj način biti domaćin prvog velikog završnog turnira nakon završnice Kupa Hrvatske 2011.

Uistinu nam predstavlja čast i kompliment biti domaćin jedenoj takvoj priredbi koja ima ne samo golemi sportski, nego zasigurno i turistički promidžbeni značaj. To pokazuje kako su nas u vaterpolo savezu prepoznali kao uspješne i nadasve uzorne organizatore, što ćemo naravno nastojati biti i sada. Radi se o događanju najviše razine, tijekom ta dva – tri dana ovdje će prema nama dostupnim informacijama i rezervacijama boraviti najmanje tisuću ljudi izravno ili neizravno vezanih uz njega. Tu su momčadi, rukovodstva, logistika, pa navijači, televizija, promotori i poslanici raznih medijskih kuća, ističu ponosno iz VK Zadar 1952, kluba inicijatora domaćinstva.

Polufinalni susreti odigrat će se u subotu, 12. travnja, dok je finalna utakmica na rasporedu dan iza. Konačne pozicije i plasmani sudionika završnice znat će se nakon odigranog posljednjeg kola regularne faze, 5. travnja.

Primorjašima, liderima i prvim favoritima, piše Sportcom.hr,  koje tek puka matematika može skinuti s prve pozicije uoči doigravanja, završni turnir dolazi odmah nakon važne europske utakmice s Jugom (9. travnja), odnosno prije reprezentativnih obveza izabranika Ivice Tucka u Mađarskoj, u sklopu posljednjeg kola Svjetske lige vaterpola.

Ljubitelji našeg trofejnog vodenog sporta iz Krševanova grada ponovno će tako uživo moći uživati u majstorijama najboljih domaćih, ali i inozemnih igrača. Dostatno je kazati kako će pod kapicama u natkrivenom plivalištu nastupiti tridesetak nositelja najsjajnijih odličja s niza najjačih međunarodnih klupskih i reprezentativnih natjecanja.

U tri riječi – spektakl je zagarantiran.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...