1. Međunarodni košarkaški kamp “Dalmacija – Zadar”

Između 12. srpnja i 1. kolovoza u Zadru će se održati 1. Međunarodni košarkaški kamp „Dalmacija – Zadar”. Voditelj i organizator kampa je Anđelko Matov, voditelj Omladinskog pogona KK Jolly-JBŠ. Kamp će se održati u dvoranama ŠC Višnjik. Radit će se dva puta dnevno, a treninge će osim voditelja kampa voditi još nekoliko poznatih košarkaških imena.

Sudionici kampa biti će smješteni u mobilnim kućicama na Boriku. Osiguran je prijevoz sudionika od smještaja do dvorane i nazad. U hotelskom naselju sudionici kampa imaju tri obroka (švedski stol, 6 do 7 vrsta jela), besplatne sokove od 10 do 22 sata, mogućnosti korištenja vanjskog bazena. Mobile kućice opremljene su kuhinjom, klimom (koja se nadoplaćuje), toaletom te spavaćim sobama s televizijom.

Prijavnice, dnevni program rada kao i druge informacije mogu se naći na facebook stranici „International basketball camp Dalmacija – Zadar”. Cilj kampa je raditi na poboljšanju košarkaških vještina i analiza svakog pojedinca, s jasnim smjernicama za daljnji rad, a za sve daljnje informacije zainteresirani se mogu obratiti treneru Anđelku Matovu na 091/411-1961.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...