Ante Čemeljić, novi predsjednik paških “pravaša”, obnavlja se županijski HSP

Dosadašnji tajnik, Ante Čemeljić, novi je predsjenik Hrvatske stranke prava Grada Paga. Na zboru GO HSP-a izabralo se vodstvo stranke, pa su dopredsjednicima postali Klaudio Festini i Ante Donadić. Novi tajnik je Mario Fabijanić, rizničar -Dubravko Sabalić, a predsjednica Nadzornog odbora je sada Jelena Donadić. Bivši predsjednik HSP-a Paga Ante Fabijanić se obratio delegatima, osvrnuo se na sadašnju političku i gospodarsku situaciju u gradu i zahvalio na suradnji kroz posljednjih petnaest godina.

Dobra smo ekipa, svi želimo napraviti nešto dobro i siguran sam kako ćemo u tome uspjeti, kazao je u nastupnoj riječi na novoj dužnosti tek imenovani “pravaški” čelnik.

[pullquote align=”left”]Dobra smo ekipa, svi želimo napraviti nešto dobro i siguran sam kako ćemo u tome uspjeti, kazao je u nastupnoj riječi na novoj dužnosti tek imenovani “pravaški” čelnik[/pullquote]Hrvatska stranka prava je najjača politička stranka u Pagu, na svim novim izborima smo osvajali sve više i tako smo na posljednjim izborima osvojili osam stotina glasova. Na posljednjim lokalnim izborima sve su se jake stranke udružile protv nas, a neki koalicijski partneri se nisu držali dogovora i izgubli smo s minimalnim brojem glasova. No, to je politika, poručio je pak stari stranački prvak.

Dopredsjednik HSP-a, ujedno i povjerenik za Šibensko-kninsku županiju i koordinator za Zadarsku županiju, Ivica Zorica, naveo je kako je nužno obnoviti HSP i na zadarskoj županijskoj razini.

Hrvatska stranka prava u Pagu dobro radi. To se vidi i iz iznesenih podataka o rezultatima koje je stranka postizala na izborima. Baš zbog toga će članovi HSP-a Paga biti uključeni u “oživljavanje” HSP-a u Zadarskoj županiji i biti primjer kako se treba dobro organizirati i kako postići dobar rezultat, naglasio je Zorica.

[pullquote align=”right”]Dopredsjednik HSP-a, ujedno i povjerenik za Šibensko-kninsku županiju i koordinator za Zadarsku županiju, Ivica Zorica, naveo je kako je nužno obnoviti HSP i na zadarskoj županijskoj razini[/pullquote]I nacionalni predsjednik HSP-a Daniel Srb pohvalio je podružnicu HSP-a Grada Paga kao “stup i kolijevku pravaštva u Zadarskoj županiji”.

Politička i gospodarska situacija u Hrvatskoj je teška. Vlast nije odgovorila izazovima vremena i trenutka u kojem se nalazi zemlja. Oni kažu kako su uspješni, no uspjeh ne može biti iseljavanje mladih ili osiromašenje građana i pad gospodarskog rasta. Uključili smo se u Savez za Hrvatsku kako bi uspješnije politički djelovali na državnoj razini i kako bi pokazali snagu političke desnice koja nije mala kako možda izgleda, poručio je čelni čovjek Hrvatske stranke prava.

Izbornom skupu su prisustvovali i predsjednik HSP-a Grada Šibenika Stipe Peran koji je i dopredsjednik Udruge veterana specijalne policije Grada Šibenika, Robert Gregorić, povjerenik stranke za Obrovac, Davor Fabijanić, predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Paga i Jure Grubišić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Grada Paga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...