Dropboxov Mailbox stigao na Android

Mailbox je aplikacija kojom se upravlja pomoću gesti, a što ćete učiniti s vašom poštom ovisi i o brzini kojom to činite.

Ako jednom tapnete na pristigli email on će se kao i na većini sličnih aplikacija otvoriti kako bi ga mogli pročitati. Brzim pomicanjem ulijevo, dobivate mogućnost da isti email dodate na neku od postojećih (To Buy, To Read, To Watch) lista ili da kreirate novu. Brzim pomicanjem udesno email brišete.

Međutim ako ga pomaknete ulijevo do polovice ekrana pojavit će se ekran koji će vam omogućiti da odgodite čitanje za proizvoljno vrijeme, nakon čega nestaje iz vašeg inboxa, te se ponovno pojavljuje u zadano vrijeme, dok ćete povlačenjem do polovice zaslona email preusmjeriti u arhivu.

Mailbox je integriran s Dropboxom, pa datoteke koje ste tamo smjestili možete bez problema slati putem attachmenta, bez da šaljete veliku količinu podataka, jer primatelju šaljete samo link do datoteke koja se nalazi na vašem Dropboxu. Zanimljiva je i Auto-swipe opcija pomoću koje možete na lagan način odrediti pravila za buduće email poruke koje budete primali.

Recimo da primate dosta reklamnih poruka koje zapravo ne želite, dovoljno je samo kod otvorene poruke malo dulje zadržati prst na ikoni koša za smeće i svaka naredna poruka od tog pošiljatelja ide ravno u smeće. Ista opcija postoji i za arhiviranje, te za stavljanje email poruka na gore opisane liste.

Aplikacija je besplatna i trenutno se može instalirati na uređaje s iOS i Android operativnim sustavom, a uskoro bi trebala stići i OS X verzija koja će omogućiti instalaciju i na Appleova računala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...