Facebook se baca u vode fitnessa

Finska kompanija koja stoji iza aplikacije za praćenje fitness aktivnosti korisnika ‘Moves’ sada je u vlasništvu Facebooka. ProtoGeo Oy je na službenom blogu objavio kako su oni i njihov ‘Moves’ projekt sada dio ‘Facebookovog talentiranog tima’ te da ih čeka ostvarenje ‘zajedničke misije’.

Facebook je već ranije pokazivao veliko zanimanje za naizgled nepovezane stvari. Nedavno su kupili Oculus VR, baš kao i WhatsApp, koji vjerojatno još uvijek ne kompletiraju sliku koju je kompanija zacrtala. Službeni blog ProtoGeo je objavio sljedeće:

‘Danas s oduševljenjem objavljujemo kako je Facebook kupio našu tvrtku i Moves aplikaciju. Od kada smo pokrenuli Moves, bili smo usredotočeni na održavanje jednostavnog dnevnika aktivnosti u kojem su uživali milijuni ljudi.

Sada se pridružujemo Facebookovom talentiranom timu, kako bi dalje radili i nadograđivali njihove proizvode i usluge, sa zajedničkom misijom podržavanja jednostavnih i učinkovitih alata za više od milijardu ljudi.

Za sve koji koriste Moves aplikaciju – iskustvo će ostati isto i kao samostalan app te ne postoje planovi da se to promijeni ili izmiješa podatke s onima iz Facebooka.

Hvala vam što ste uz nas na ovom putu, radujemo se budućnosti u Facebooku!’

Zuckerberg je u više navrata kod ovih novijih akvizicija napominjao da kao kompanija Facebook traži prilike investicija za budućnost i buduće projekte. Hoće li to u konačnici biti nešto vrijedno upozorenja za potrošače ili ne, tek treba vidjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...