Kako prepoznati dobrog ljubavnika

Kakav je savršen muškarac u krevetu? Psiholozi su proveli cijeli niz istraživanja kako bi došli do odgovora na to pitanje, a svaki se puta jedan odgovor nametao kao najvjerodostojniji – pažljiv i pun želje da održi zadovoljstvo žene koliko god je to potrebno, sve do orgazma.

Idealan ljubavnik nikad neće svojom voljom preskakati predigru, jedino ako ste vi baš toliko napaljeni da ne možete izdržati, već će polako i temeljito obraditi sve vaše erogene zone kako bi vas doveo u pravo raspoloženje.

Nekad jednostavno ne ide ni lako ni brzo, pogotovo ako je dan bio izuzetno stresan i ne možete se opustiti, pa tada i seks traje možda malo predugo za oboje. Dobar ljubavnik prepoznat će takvu situaciju i sam predložiti malu pauzu, možda donijeti čašu vina za podizanje raspoloženja i zatim strpljivo i pažljivo nastaviti.

Dobar ljubavnik je onaj koji vam podiže samopouzdanje na sve načine, pa primjerice sam predloži da vi budete gore, što je poza koja jako uzbuđuje žene, ali je mnogo njih izbjegava zbog straha da će se vidjeti sve njene nesavršenosti.

Pravom ljubavniku to je idealna prilika da vam još malo podigne i raspoloženje i samopouzdanje, naglašavajući mogućnost da na taj način dodatno uživa u pogledu na vaše tijelo.

Što reći, takvi se traže svijećom, pa ako ga nađete, čuvajte ga kao oko u glavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...