Mlađe je slađe! Evo koje su domaće zvijezde izabrale mlađeg muškarca

Dečkima se u svijetu mode uvijek bilo teže izboriti za status nego ženama, ali jedno muško ime u domaćim modnim vodama već je neko vrijeme ultimativni hit.

Riječ je o Vlahi Arbuliću, 23-godišnjem Dubrovčaninu, odličnom studentu FER-a, strastvenom ljubitelju glazbe te prije svega ženama i te kako poželjnom muškarcu. Prošlog vikenda nosio je reviju na Perwol Fashion.hr-u i izmamio uzdahe kada je svoje polugolo tijelo apolonskih proporcija prošetao na modnoj pisti.

 

Ni 22 godine nisu prepreka

Ne čudi stoga što uz njegovo ime redovito stoji epitet – savršen, a baš tako procijenila ga je i od njega 12 godina starija Tanja Dragović, bivša manekenka i bivša supruga proslavljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića. Njih dvoje, pišu domaći mediji, već su neko vrijeme navodno u romantičnoj vezi kojoj prepreka nisu ni Vlahine obveze, ni Tanjino dvoje djece, Amber Maria i Emanuel, a ni godine razlike među njima.

Veza između starije žene i mlađeg muškarca u svijetu je gotovo pa izlizan trend. Možda je najrelevantniji, ali i medijski najpopraćeniji odnos bio onaj Demi Moore i Ashtona Kutchera, čiji je šestogodišnji brak kraju došao kada je Ashton 16 godina stariju Demi prevario s mlađahnom djevojkom.

Još jedan domaći par koji uživa u skladu i ljubavi unatoč velikoj dobnoj razlici u korist nježnije polovice su modna dizajnerica Ivana Popović i njezin odabranik, 22 godine mlađi glazbenik Stjepan Kuljić. U vezi su gotovo dvije godine, a žive zajedno već od samog početka romanse i ne skrivaju da uživaju. Skladan brak imaju i glumica Jelena Miholjević i redatelj Dario Harjaček.

 

Godine ipak važne?

Između njih je deset godina razlike, a isto toliko su već zajedno te imaju četverogodišnju kćer Adu. Jelena je oduvijek isticala da razliku i ne primjećuju te kako su se ona i Dario pronašli kao srodne duše.

No, za razliku od njih, mnogi domaći poznati parovi nisu uspjeli opstati u vezama u kojima je žena starija od muškarca. Nina Badrić od bivšeg supruga Bernarda Krasnića starija je pet godina, a nakon šest godina braka odlučili su se za razvod. Kraj je došao i braku Snježane Mehun i osam godina mlađeg Mihaela Galekovića, zatim Simone Fistrić i sedam godina mlađeg Nike Kranjčara, Ogle Pakalović i devet godina mlađeg Marokanca Samija Bergamanea… Jesu li tim krahovima presudile dobne razlike, nikada nitko od aktera nije htio potvrditi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...