Po 18. put u spomen na košarkaškog asa 18 ekipa igra u tri kategorije turnira

U Zadru će se u organizaciji košarkaškog kluba ABC od 17. do 19. travnja održati tradicionalni turnir u sjećanje na Krešu Ćosića. Radi se o 18. izdanju međunarodnog turnira za mlade igrače koji će se ove godine igrati u tri starosne kategorije: kadeti, mlađi kadeti i dječaci rođeni 2002. i mlađi uzrast.

[pullquote align=”right”]Radi se o 18. izdanju međunarodnog turnira za mlade igrače koji će se ove godine igrati u tri starosne kategorije: kadeti, mlađi kadeti i dječaci rođeni 2002. i mlađi uzrast[/pullquote]U kategoriji kadeta sudjelovat će zadarski klubovi Sonik Puntamika i ABC, zatim Međimurje Čakovec, Konjic (BiH), ABC Tuzla (BiH) i Kengur Zenica (BiH).

Sonik Puntamika i ABC će i u kategoriji mlađih kadeta predstavljati zadarsku košarku, uz njih igrat će Gen Sarajevo (BiH), ABC Tuzla (BiH) i Međimurje Čakovec i ZTE (Mađarska)

U konkurenciji dječaka rođenih 2002. i mlađih nastupit će Sedam Đakovo, ABC Tuzla (BiH), Konjic (BiH), Međimurje, Sonik Puntamika i ABC Zadar.

Utakmice će se igrati u Jazinama i Dvorani 2 KC Krešimira Ćosića a organizator će nagraditi najbolje strijelce, igrače i najpreciznije šutere za tri koša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...