Početak prodaje Galaxyja S5

Samsung će svoj najnapredniji smartphone na hrvatskom tržištu početi prodavati od petka 11. travnja. Galaxy S5 će biti dostupan kod domaćih operatera i maloprodajnih partnera, stoji u objavi za medije.

Početak prodaje uređaja južnokorejski će div, u suradnji s Hrvatskim Telekomom i Vipnetom, u Zagrebu dodatno proslaviti događanjima za korisnike. Hrvatski Telekom i Samsung ugostit će sve zainteresirane, kao i prve kupce novog pametnog telefona, na Trgu Petra Preradovića od 17 do 19 sati. Istovremeno, u City Centru One West, Vipnet i Samsung dočekat će zainteresirane i prve kupce od 17 do 21 sat, uz glazbu Massima.

Kupce Galaxyja S5 Samsung i partneri će, u znak zahvalnosti za vjernost, darovati i nizom aplikacija, ekskluzivnih mrežnih sadržaja i usluga, u protuvrijednosti od gotovo 600 dolara. Uređaj će nuditi polugodišnje pretplate na Bloomberg Businessweek+ i Wall Street Journal, zatim internetske servise za pohranu podataka Dropbox s 50 gigabajta prostora tijekom dvije godine te Box s 50 gigabajta prostora tijekom šest mjeseci, premium verzije fitness aplikacija RunKeeper, Map My Fitness i Endomondo, aplikaciju za napredno vođenje i online sinkronizaciju bilježaka Evernote i pregršt drugog sadržaja za zabavu i produktivnost.

Osim u ponudi mobilnih operatera, Galaxy S5 će također biti raspoloživ i kod Samsungovih maloprodajnih partnera, tvrtki Harvey Norman, Sancta Domenica, Se-Mark, Tehnoalarm i Technomarket, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.899 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...