Pozdrav Suncu, Velebit i Veli Rat na Dugom otoku na portalu CNN-a!

Nismo ni sumnjali, o fotografima i fotoreporterima sa ZD registarskim tablicama prebivališta ili podrijetla sve smo odavno kazali- boljih rijetko gdje da ima. Nije ni čudo, u idiličnom okružju, koje je uz to i puno kontrasta, i prirodnih i onih drugih, ljudskih ruku i misli, teško da se može i načiniti loša i neatraktivna fotka. No i to traži vrhunskog „meštra“ objektiva…

[pullquote align=”left”]CNN je na svom portalu objavio članak pod nazivom “20 najljepših mjesta u Hrvatskoj”. U članku se navodi da je velik dio spomenute HBO-ove serije snimljen upravo u „Lijepoj našoj“[/pullquote]Dobro, čemu uvod u ono što znamo, a povod je izvrstan prilog na možda i najprestižnijem internetskom TV portalu na planetu, konkretno- “Zaboravite na ‘Igre Prijestolja’. Zamišljena kraljevstva možete istražiti i bez spletki ili borbe mačem, piše naime CNN u svom tekstu o ljepotama RH, a prenosi nam ne bez razloga Crometeo portal.

CNN je na svom portalu objavio članak pod nazivom “20 najljepših mjesta u Hrvatskoj”. U članku se navodi da je velik dio spomenute HBO-ove serije snimljen upravo u „Lijepoj našoj“, osobito četvrta sezona koja se počinje prikazivati za koji dan. Srećom za posjetitelje, navodi CNN, u stvarnosti ima puno manje zmajeva nego u samoj seriji.

Fotografije na CNN-u, Aleksandar Gospić

Hrvatsku je CNN predstavio kroz 20 fotografije pomno odabranih uz pomoć Turističke zajednice Hrvatske, a posebno ponosan može biti Crometeo što su među autorima- čak dva Crometeo člana, koji su u galeriji zastupljeni sa čak osam uradaka.

Ponajprije- Aleksandar Gospić, pa će auditorij koji se broji u stotinama milijuna pregleda diljem svijeta, moći pogledati njegova četiri rada- fotografiju Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, svjetionika Veli rat na Dugom otoku, Pozdrava Suncu u Zadru i špilje Feštinskog kraljevstva u Istri. Boris Kačan ovjekovječio je poznatu plažu Zlatni rat na Braču, zidine Dubrovnika, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i panoramu Rovinja.

Momci, svaka čast.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...