Regionalni vaterpolo spektakl ovog vikenda u našem gradu!

Četiri najbolja kluba regionalne vaterpolske Triglav Jadranske lige ovog će se vikenda boriti za naslov pobjednika na zadarskom bazenu u Višnjiku. Regionalna vaterpolska klupska sezona bliži se kraju, a uzbudljiva završnica i borba četiri najbolje momčadi u subotu 12. i nedjelju 13. travnja bit će pravi sportski spektakl za sve ljubitelje vaterpola.

Četiri momčadi plasirale su se u samu završnicu – dubrovački VK JUG CO za finale se bori protiv zagrebačke HAVK Mladosti, dok riječki VK Primorje EB svoj put prema naslovu pobjednika traži preko PVK Jadran iz Herceg Novog.

Iznimno mi je drago da je upravo Grad Zadar domaćin ove velike vaterpolo završnice. Zadar se u dosadašnjim prigodama kad je organizirao velika vaterpolska događanja pokazao kao odličan domaćin uvijek spreman na maksimalnu suradnju. Neutralan je obzirom na momčadi finaliste, a i velika je želja svih nas u UO promovirati vaterpolo u sredinama koje imaju tradiciju ali i mogućnosti razvoja i napretka vaterpolskog sporta. S nestrpljenjem očekujemo novog pobjednika Triglav Jadranske vaterpolo lige!, izjavio je Predsjednik lige Perica Bukić.

Ulaznice za vaterpolo spektakl u Zadru prodaju se na blagajni bazena Višnjik po cijeni od 50 kuna za jednodnevne ulaznice ili 80 kuna za sve utakmice FINAL 4 turnira.

 

Program vaterpolo vikenda u Zadru:

Subota 12.04.

18.00 – VK JUG CO – HAVK Mladost / izravan TV prijenos HTV 2

19.45 – VK Primorje EB – PVK Jadran

 

Nedjelja 14.04.

17.15 – utakmica za 1. mjesto / izravan TV prijenos HTV 2

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...