Titula dalmatinskih prvakinja u rukama odbojkašica OŠ Krune Krstića!

Na centru terena – pjesma, grlata, ali dječja.

Najbolje smo, najbolje, nitko nam nije ravan…., tanušnim glasićima, no čulo se nadaleko, slavile su u klupku radosti Paula, Silvia, Laura, Sara…

Kako i ne bi, s punim razlogom, odbojkašice OŠ Krune Krstića, po drugi puta u svojoj povijesti, postale su prvakinje Dalmacije u konkurenciji Osnovnih škola. Put do Državnog prvenstva bio je izrazito težak i bez prava na pogrešku jer isključivo ekipa koja ostvari sve pobjede, osigurava taj prestižni naslov. Mlade Arbanaške trijumfirale su na Gradskom, a potom i na Županijskom natjecanju, čime su osigurale pravo nastupa na Međužupanijskom natjecanju, popularno nazvanom Prvenstvu Dalmacije za OŠ.

Domaćin Prvenstva bio je Grad Šibenik,odnosno OŠ Meterize koja je ugostila četiri najbolje škole sa područja regije, OŠ Nova Mokošica, OŠ Brda, OŠ Vodice i OŠ Krune Krstića.

[pullquote align=”right”]Domaćin Prvenstva bio je Grad Šibenik,odnosno OŠ Meterize koja je ugostila četiri najbolje škole sa područja regije, OŠ Nova Mokošica, OŠ Brda, OŠ Vodice i OŠ Krune Krstića[/pullquote]- Nakon izvlačenja parova, igračica OŠ Krune Krstića odigrale su polufinalni susret protiv Nove Mokošice i porazile ih sa 2-0. U finalu nas je čekala ekipa splitskih Brda koja je prethodno također svladala Vodice s 2-0. Cure su odigrale još jedan sjajan susret i pobijedile identičnim rezultatom 2-0 u setovima. Na taj način smo se po drugi put okrunili titulom prvaka. U dva navrata su naše učenice uzele drugu poziciju poretka,  prezadovoljan nastupom djevojčica u crno-crvenim dresovima bio je voditelj i trener Karlo Lisica.

Državno prvenstvo za OŠ održat će se 27.-29. travnja u Poreču, gdje će mlade i talentirane Arbanaške pokušati ostvariti što je moguće bolji rezultat iako je i sam plasman na Državno prvenstvo veliki uspjeh za najmanju gradsku školu, koja broji svega 600-tinjak učenik(c)a.

Uvjerene smo da možemo unajmanje ponoviti uspjeh kolegica i prijateljica koje su prije četiri godine postale viceprvakinje RH. Možemo sigurno, posložili se kako treba, ma možemo kući u Zadar ponijeti i pokal,  uglas najavljuju Lena, Paola, Ella, Katarina…

OŠ KRUNE KRSTIĆA: Katarina Vukić, Simona Nikpalj, Paola Kolić, Laura Memedović, Korina Švorinić, Ella Čačić, Ana Baraba, Lena Matulić, Laura Silić, Nina Kotlar, Paula Vučemilović-Vranjić, Silvia Vuksan, Sara Bradica. Voditelj: Karlo Lisica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...