U dvorani Jazine, večeras humanitarni koncert za pomoć socijalno ugroženim Vukovarcima

Legendarna sportska dvorana u Jazinama domaćin je velikog humanitarnog koncerta ‘Vukovaru ZaDar’ koji se priređuje večeras u 20 sati, u organizaciji Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara-Zadar.

Program vodi Sanja Doležal, a izvođači su: Mladen Grdović, Luka Nižetić, Đani Maršan, Ivica Sikirić Ićo, Alan Hržica, grupa Galeb i Amenda Stošić, Dora Kožul, klape Donat, Kaleta i Anima Maris, Katedralni zbor sv. Stošije, Vokalni sastav Magnifikat i Glumačka sekcija HKUMST-a Zadar, kao i Zbor mladih Belafuža.

[pullquote align=”right”]Program vodi Sanja Doležal, a izvođači su: Mladen Grdović, Luka Nižetić, Đani Maršan, Ivica Sikirić Ićo, Alan Hržica, grupa Galeb i Amenda Stošić, Dora Kožul, klape Donat, Kaleta i Anima Maris, Katedralni zbor sv. Stošije, Vokalni sastav Magnifikat i Glumačka sekcija HKUMST-a Zadar, kao i Zbor mladih Belafuža[/pullquote]Kompletan prihod, dakle sav novac prikupljen prodajom ulaznica bit će uplaćen na žiro račun Vukovarskog dekanata za potrebe socijalno ugroženih Vukovaraca.

Naši Zadrani i svi žitelji zadarske županije kod svake prethodne akcije pokazali su veliko srce i veliku ljubav prema našim napaćenim a i danas patećim Vukovarcima. Sigurni smo da će se ta ista ljubav pokazati i u ovoj akciji. Svjesni smo da su sve veće potrebe i kod nas, no sigurno je da Vukovarci i dalje trebaju našu pomoć,  kaže nam časna sestra Melhiora Biošić, predsjednica organizacijskog odbora događanja dodajući kako su se u udruzi, kojoj je na čelu, u 2014. odlučili za nešto drugačiji oblik tradicionalne akcije prikupljanja sredstava.

Umjesto prikupljanja sredstava po vrtićima i školama, kao do sada, odlučili smo se za humanitarni koncert u Jazinama. Sigurni smo da ćemo naići na veliki broj osoba koji će dati svoj doprinos ovoj akciji kupnjom karte za koncert čak i ako budu spriječeni prisustvovati koncertu, no želja nam je napuniti dvoranu do zadnjeg mjesta. Sjetimo se rečenice: „Dajte i dobiti će te!“. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će akciji dati doprinos na bilo koji način, napomenula je u ime katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara, č.s. Melhiora.

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar organizira posjet Vukovaru i uručit će uplatnicu s humanitarnog koncerta u korist potrebitih Vukovaraca, 10. i 11. svibnja.

Polazak je u 5.30 sati, s perona 35, a zahvaljujući Županiji putovanje i 1 puni pansion iznosi samo 190 kuna. Upisi uz uplatu su u prostorijama Udruge ili u agenciji Puntamika Line, na telefon 023/315-331.

VukovaruZaDar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...