PROLONGIRAN AVIONSKI SNIMAK

U Hrvatskoj nema pogodna aviona, Poljaci snimaju međe Briševljana

Antena Zadar / Zara PIX
Tamni način

Dugo se pripremao i najavljivao, i predugo, kažu mještani Briševa, a sada znamo i zašto- nema aviona, Dakle, radi se o katastarskoj izmjeri KO Briševo, točnije da se ona obavi putem avionskog snimka, ali se to ipak tijekom 2013., a niti u prva tri mjeseca 2014. nije dogodilo unatoč učestalih obećanja da bi ista trebala uslijediti-¨za koji dan, tjedan¨…

[pullquote align=”left”]Molimo mještane za strpljenje jer ne postoji razlog da se izmjera KO Briševo ne provede nakon potpisanih ugovora[/pullquote]- Na žalost, avionski snimak terena nije izvršen jer se u Hrvatskoj nije mogla naći avio-kompanija za snimanje zemljišta. No, u međuvremenu je izabrana avio-kompanija iz Poljske specijalizirana za obavljanje avionskog snimka, koja je dobila suglasnost Ministarstva obrane, ispričali su se i opravdali neobavljeni obećani posao iz Općine Poličnik pomalo nestrpljivim Briševljanima koji su na svojim međama odavno obavili pripremu za aero-izmjeru zemljišta.

Ubrzo se, dodali su općinari, sada i sigurno, očekuje prelet i avionski snimak nakon kojega bi zadužene tehničke ekipe Aces.d.o.o. i Geomatika d.o.o. morale izaći na teren i detaljno utvrditi parcele svih posjednika.

Molimo mještane za strpljenje jer ne postoji razlog da se izmjera KO Briševo ne provede nakon potpisanih ugovora sa ponuditeljima i Državnom geodetskom upravom, izvijestili su iz Poličnika. Točan datum početka snimanja terena iz zrakoplova bit će naknadno poznat.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar