Cestitka_Uskrs

U subotu na Višnjiku “Humanitarni dan vježbanja” za pomoć malim pacijentima OB Zadar

Udruga Tornadele, Zadarski fitness instruktori i Caritas zadarske nadbiskupije organiziraju u subotu 26. travnja, u velikoj dvorani SC Višnjik- „Humanitarni dan vježbanja“.

[pullquote align=”right”]Kompletan prihod s priredbe pod internim motom „u zdravom tijelu, zdrav i plemeniti duh“, ide programu resocijalizacije mlađih pacijenata oboljelih od psihoza, a koji se provodi u suradnji s Općom bolnicom Zadar[/pullquote]Kompletan prihod s priredbe, ili bolje kazano akcije, pod internim motom „u zdravom tijelu, zdrav i plemeniti duh“, ide programu resocijalizacije mlađih pacijenata oboljelih od psihoza, a koji se provodi kroz likovnu radionicu u suradnji s Općom bolnicom Zadar.

Ulaznica po cijeni 30 kuna može se kupiti u Fitness & Sport Centru Omnia, Fitness Centru Popay, Fitness Centru T&T ili, naravno, na dan održavanja manifestacije u SC Višnjik.

Također, donacije se mogu uplatiti i na račun: ERSTE BANKA HR6224020061100655972.

 

RASPORED PROGRAMA:

16:00 STEP AEROBIC by Nina (Popaj)

16:30 YOGILATES by Andrea (T&T)

17:00 CORE EXPRESS by Branka (Omnia)

17:30 BODY TEHNIKA by Ida (Omnia)

18:00 DANCE SPECIAL by Ida & Viktor

18:30 POWER PILATES by Sandra (Popaj)

19:15 INSANITY WORKOUT by Insanity Zadar Team

20:00 ZUMBA PARTY by Enmalnuel & Meri, Marijana (T&T), Ida (Omnia), Ina &

Viktor (Insanity Zadar Team), Lidija (Popaj)

 

– Vježbajte, zabavite se i učinite dobro djelo jer u zdravom tijelu je veliko srce!, pozvala je Helena Dobrović, voditeljica Tornadela.

Ta je udruga prošli tjedan priredila uspješan Spring Break Cheer Camp. Upravo se priprema sa svojim članicama u nekoliko uzrasta za nastup na utrci „Wings For Life World Run“, a privodi kraju organizaciju Adriatic Dance Open Croatia 2014., međunarodnog nadmetanja otvoreno za sve plesne stilove koje će se prirediti u subotu 14. lipnja u velikoj dvorani Krešimira Ćosića. Paralelno  s time, Udruga Tornadele ugošćuje, treću godinu za redom,  PH za ‘cheer’ i ‘pom pon’ sastave, koje predstavlja 8. kvalifikacijsko natjecanje za nadolazeće europsko prvenstvo što bi se trebalo održati u Manchesteru, krajem šestog mjeseca.

Posjetitelji natjecanja će tada imati rijetku priliku vidjeti ‘u živo’ na parketu Višnjika najbolje ‘cheerleading’ klubove iz Europe i svijeta.  Vrhunski klubovi RH, poput ‘cheerleading’ kluba Livi, Piramide i mnogih drugih već su najavili svoj dolazak i prijavu u različitim ‘cheer’ disciplinama. Isto kao i vrhunski Irski ‘cheerleading’ klubovi Galaxy i Cougars, otkriva trenerica i ‘prva dama’ kluba domaćina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...