Volonterski centar Zadar organizira humanitarnu prodaju uskrsnih ukrasa

Volonterski centar Zadar u suradnji s učenicima i učenicama Ekonomske-birotehničke i trgovačke škole, okupljenih u kreativnu izvannastavnu grupu „Pinel“, organizira prodaju prigodnih uskrsnih ukrasa.

U razdoblju od 10 do 13 sati na Narodnom trgu, dana 18. 04. (petak), volonteri/učenici Ekonomske-birotehničke i trgovačke škole će uz simboličnu cijenu prodavati ručno izrađene uskrsne ukrase. Sva prikupljena sredstva od prodaje biti će donirana u dobrotvorne svrhe. Ovim putem pozivamo sve građane da podrže navedenu volontersku akciju i da poklone svojim najbližima jedinstvene uskrsne čestitke i ostale ručno izrađene jedinstvene ukrase.

Volonterski centar Zadar i učenici Ekonomske i birotehničke škole žele se zahvaliti bauMaxu, Hari Trade d.o.o. i Lumos hobby & art shopu, koji su prepoznali vrijednost akcije i svojim donacijama pomogli ostvarenju navedene humanitarne akcije.

Za sve informacije možete ih posjetiti na adresi Jurja Bijankinija 7, svakog radnog dana od 7 do 15 sati. Također ih možete kontaktirati na telefon: 023/250-830 te na e-mail adresu: [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...