u 18 sati u ŠC Višnjik

Za Zadar bez azbesta

Antena Zadar / Zara PIX
Tamni način

Udruga “Moj otok” s Krka poručuje kako je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno dešava na našim prostorima zamjena azbestnih krovova i fasada. Akcija osim ekoloških i javno-zdravstvenih ima i turističke konotacije, poručuju.

Udruga Moj otok provodi akciju/kampanju zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, a na red je došao i grad Zadar s okolicom. Pod pokroviteljstvom Grada Zadra i Vodovoda d.o.o. Zadar predstraviti će projekt zamjene azbestnih krovova i fasada  u 18 sati u ŠC Višnjik, a jedan sat ranije ispred dvorane možete pogledati prezentaciju proizvoda sponzora.

Zamjenom”Zamjenom “Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Zadar i okolicu pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju. Na 20 prezentacija posjetilo nas je više od 2500 posjetitelja tj. direktno zainteresiranih korisnika koje smo upoznali s novostima oko svega do sada postignutog.

Do sada smo obišli otoke Krk 2x, Cres 2x,Lošinj, HGK, u Gorskom kotaru grad Delnice i Vrbovsko, na Liburniji gradove Opatija, Lovran, Mošćenička Draga i Matulji, Vrbovec, ZEFF (zeleni filmskifestival), Dugo Selo, Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina i Ivanić grad, gradovi Rijeka, Benkovac, Rab, Jastrebarsko, a u realizaciji je grad Zaprešić” priopćili su iz Udruge Moj otok.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar