Croatia Harley Days 2014. – 4 dana moto spektakla u Biogradu!

Od 12. do 15. lipnja Biograd na Moru ugostit će jedno od najvećih europskih okupljanja zaljubljenika u Harley Davidson. Nakon uspješne 2011. godine, Croatia Harley Days – H.O.G. Rally ponovno se vraća na Jadransku obalu, a ove godine najavljen je dolazak čak 30 tisuća motocikala.

Harley entuzijaste i znatiželjnike očekuje četiri dana pravog moto spektakla u krugu velike Harley-Davidson obitelji. Organizatori Grad Biograd na Moru, Harley Da-vidson i Adria Events pripremili su bogat program u čijem će glazbenom dijelu nastupiti neki od najpoznatijih europskih cover bendova.

Uz inozmene izvođače kao što su Achtung Babies, Guns’n’Roses Experience, Aerosmith Bigones, LiveWire AC/DC Tribute, Tenors of Rock, OI&B Zucchero i Ben Portsmouth Taking Care of Elvis Band nastupit će i nekoliko domaćih bendova od kojih treba izdvojiti Soul Fingerse i The Beatles Revival Band. Glazbeni program odvijat će se na tri pozornice. Beach Stage smješten pored plaže Dražice i Harbour Stage u gradskoj luci rezervirani su za koncerte, dok će se uz glazbenu selekciju DJ-eva posjetitelji moći zabavljati na Sunset Stageu na plaži Soline.

Harley Davidson susret u Biogradu

Croatia Harley Days ponudit će i mnoge druge zabavne sadržaje i događanja. Najzanimljiviji su Custom Bike Show – atraktivna izložba prerađenih motocikala koja je na rasporedu 13. lipnja, a dan kasnije, 14. lipnja spektakularna parada na trasi od Zadra do Biograda u kojoj će sudjelovati nekoliko tisuća Harley-Davidson motora. Gosti manifestacije moći će razgledati i isprobati najnovije Harley-Davidson motocikle, upoznati šire biogradsko područje zahvaljući organiziranim turističkim obilascima ili pak uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.

Istaknimo kako će posjetitelji u svim događanjima moći uživati potpuno besplatno, a ulaznica je potrebna samo za motocikle.

Biograd vas čeka, pripremite se za jedno od najvećih događanja u Hrvatskoj ove godine!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...