Elvis Šmit, novi predsjednik Foto kluba “Pag”, uspješna i bogata aktivnost

Elvis Šmit, izabran je na izbornoj skupštini za novog predsjednika Foto kluba “Pag”. U Nadzorni odbor ušli su Radivoj Pastorčić, Bernardo Pogorilić i Aldo Meštrović, dok su u Izvršni odbor, također izabrani Jure Orlić i Vesna Karavanić.

Bivši predsjednik Aldo Meštrović podnio je izvješće o radu u kojem se osvrnuo na izložbu „Ćutin otok svoj” , zatim na aktivnosti pojedinih članova u grupi „Otočni fotografi”, kao i na edukaciju fotografa Saše Domazeta. Također, naveo je da će se izložba “Ćutin otok svoj” održati i Gradskom muzeju Novalja polovicom lipnja, u Pagu u Crkvi sv. Jurja od 11. do 21. kolovoza, a od 1. do10. rujna u istom prostoru će se otvoriti izložba “Otočni fotografi”.

Elvis Šmit

Nadalje, najavljeno je pak, članove foto kluba očekuje i postavljanje izložbe u sklopu 5. Međunarodnog festivala čipke koji će se tradicionalno otvoriti u Pagu, 18. lipnja.

Meštrović je naglasio potrebu da klub ima prostoriju koju bi koristili za arhivu i u koju bi se smjestilo računalo, kao ispomoć u radu fotoamatera. Prisutni na skupštini jednoglasno su prihvatili financijsko izvješće ex-prvog čovjeka.

Pod točkom razno raspravljalo se o uvođenju plaćanja simbolične članarine, o organiziranju edukacija i radionica, ali i mogućnosti da fotografije članova kluba budu postavljene prilikom posjeta prijateljskim gradovima čime bi predstavile ljepote našeg otoka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...