KitKat zaobišao Galaxy S3

Iako je KitKat nadogradnja za LTE verziju Samsungovog Galaxy S3 (GT-9305) modela već krenula premma Sprintovim korisnicima, korisnici GT-I9300 modela na kraju ipak ostaju kratkih rukava.

SamMobile je došao u posjed dokumentacije od 25. travnja ove godine u kojoj Samsung navodi koji će modeli smartphonea dobiti KitKat nadogradnju, a koji neće. Pored Galaxy S3 I9300 modela stoji oznaka “N/a”, a pri dnu dokumenta kako je KitKat nadogradnja otkazana zbog problema. Iako Samsung nije naveo o kakvim se točno problemima radi, SamMobile se uspio domoći i jednog izvještaja iz kojeg je vidljivo da glavni problem stvara implementacija Samsungovog TouchWiza.

Prema izvještaju to nije i jedini problem s kojim se Samsung susreće, dodatni problemi se očituju i kroz nemogućnost pokretanja sistemskih aplikacija. Sve to je za sada nagnalo Samsung da do daljnjega otkaže KitKat za I9300. Što se tiče ostalih Samsungovih modela, nakon Sprintovog (GT-9305), KitKat nadogradnju tijekom svibnja će dobiti i Galaxy Note II LTE, te Galaxy Note 3 Neo. U lipnju nadogradnju će dobiti i Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Mini LTE, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 i Galaxy Mega 6.3 modeli.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...