Cestitka_Uskrs

Konačno otkriveno – zašto nikada nije imao djece?

George Clooney bio je toliko blizak sa svojim kućnim ljubimcem da nikada nije ni poželio imati djecu, rekla je njegova bivša Elizabeth Daily.
Svu njegovu ljubav dobila je prava svinja imenom Max.

‘Niša nije volio kao tu svinju. Bila je veličine stola, ogromna svinja dobila je svu njegovu pažnju’, rekla je bivša djevojka slavnog ljepotana.

Također, dodaje da je svinja bila dio njihovog svakodnevnog života. Imala je posebno mjesto u kući, a navečer bi spavala tik do njihovog kreveta. Najgore, mogla je ući u krevet kad god je poželjela.

‘Bili su kao otac i sin. Kada je Max preminuo 2006. godine bio je shrvan. Možda će sada, kada više nema svinje u njegovom životu, početi razmišljati o djeci’, dodaje Elizabeth.

Prema njezinom shvaćanju, George nije želio imati djece da ih ne povrijedi kao što je on bio povrijeđen nakon rastave s Taliom Balsam.

Priznala je da joj je drago što je nastavio sa svojim životom i da je spreman ponovno voljeti, piše Concat Music.

Podsjećamo, slavni ljepotan George Clooney i njegova najnovija djevojka, odvjetnica Amal Alamuddin odlučili su stupiti u bračni život.

‘Vjenčanje će se održati u rujnu. Već su rekli obitelji i prijateljima da će otkriti lokaciju u posljednji tren, a cijelo vjenčanje održat će se u tajnosti.

Ni George ni Amal ne žele da njihovo vjenčanje bude javna stvar, a njihova obitelj slaže se s njima’, rekao je izvor za Radar Online.

Također je otkrio kako Clooney nije dobio službeni pristanak Amalinog oca, no indirektno mu je pokazao da se slaže s njihovom odlukom. ‘George je želio da prosidba bude pravo iznenađenje pa nije želio dati naslutiti što priprema’, rekao je izvor blizak paru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...