Dođite i naučite kako kosu obojati bez kancerogenih tvari, amonijaka i alergena!

Evo nešto za pripadnice ljepšeg spola. Dobro, može i pripadnicima ljepšeg spola. Kako god, u ponedjeljak, 2.lipnja, s početkom u 9 sati, u frizerskom salonu „Concept“  (ako ne znate, Ruđera Boškovića 4, Zadar) održati će se radionica otvorenog tipa svjetski poznatog američkog  brenda organske  kozmetike CHI. U radionici će sudjelovati nekoliko frizera iz poznatih zadarskih salona.

Navedena kozmetička linija uključuje organske boje za kosu, kao i proizvode za njegu i styling kose, a ukoliko opet niste na “ti” s kozmetičkim preparatima evo malo iz arhiva:

Utemeljitelj brenda Farouk Shami potaknut osobnim alergijskim reakcijama na amonijak počinje istraživati prirodne sastojke i 1986. na tržište lansira revolucionarni SunGlitz , prvu  boju za kosu bez amonijaka kao alternativu dotadašnjim bojama baziranima na amonijaku i štetnim kemijskim supstancama. Danas su diljem svijeta, posebno u matičnom SAD-u, poznati po svojim linijama CHI, Biosilk i spomenuti SunGlitz.

CHI Ionic Permanent Shine boje za kosu koriste inovativnu tehnologiju bez amonijaka, parabena i PPD-a (kancerogeni sastojak koji uzrokuje ekcem vlasišta). Chi boje sadrže keramičke čestice zadužene za oksidaciju pigmenta, ujednačenost i sjaj, mlijeko, svilu i aloe veru koji hrane i vlaže kosu, obnavljaju aminikoseline u vlasi i  štite i umiruju vlasišta, otkriva i upoznaje nas suvlasnica Mihaela Biljan.

Također, ostvaruju i vrhunske razultate jer za razliku od standardnih boja ostavljaju kosu zdravom, nahranjenom i sjajnom. Posebno dobre rezultate postižu i na potpuno sijedoj kosi. Kvalitetu ovih proizvoda prepoznali su i istaknuti hollywoodski frizeri („Seks i grad“, „Cura na zadatku“, „Teorija velikog praska“…).

Inače, cilj radionice je povećati osviještenost  potrošača o zdravlju kose i vlasišta i upoznati ih s najpoznatijim svjetskim brendom organske kozmetike za kosu bez kancerogenih tvari, amonijaka i alergena. Pozvani su svi zainteresirani i radujemo se njihovu dolasku, poziva i najavljuje događanje u „Conceptu“ Monika Perica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...