Linić kreće u konačni obračun s Milanovićem

Slavko Linić kreće u konačni obračun s premijerom Zoranom Milanovićem. Učinit će to, kako se očekuje, na konferenciji za novinare u podne u Rijeci.

Linić je preksinoć na sjednici Županijskog odbora SDP-a Primorsko-goranske županije poručio da će prvi put u životu staviti sebe ispred stranke i da neće odustati, te je najavio oštru borbu unutar SDP-a. Uvjeren je da će ga Milanović nakon toga isključiti iz stranke, ali je spreman žrtvovati se da bi pokazao kako izgleda današnji SDP.

Medijska priprema konačnog obračuna počela je već sinoć objavom da je bivša premijerova šogorica dobila HBOR-ov kredit, i to samo dva mjeseca nakon dolaska SDP-a na vlast. A kredit koji je HBOR odobrio tvrtki bivšeg Linićeva pomoćnika Šegona bio je početak kraja za obojicu. Gubitak europskih izbora produbio je raskol u SDP-u.

Krugovi bliski Slavku Liniću pak tvrde da bivši ministar financija o kreditu za Miglu Autopraone Ivane Milanović nema nikakvih saznanja niti je o tome uopće namjeravao govoriti. ‘Slavko nam je rekao da nema nikakve veze s tom pričom i da se ne namjerava skrivati iza anonimnih izvora te da sve što ima reći o tome govori javno’, kazao je za Novi list izvor blizak Liniću.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...