Mladen Grdović “Crvenim ferarijem” stiže na ovogodišnji CMC festival

Ove godine Mladen Grdović stiže na CMC festival crvenim Ferrarijem. Naime, “Crveni Ferrari” naslov je njegovog novog singla koji će uživo predstaviti publici u Vodicama 14. lipnja.

Vjerujem da će ova pjesma biti moj novi hit jer je šaljiva i iskrena. U njoj sam opjevao svoje dvije strasti, brzi autobomil i bevandu. Pjesma je eto, autobiografska, rekao je Mladen.

Crveni Ferrari juri kroz noć,
ne čekaj me ženo neću doma doć’.
Vozim ja na gažu 300 na sat
Pije Ferrari više nego ja.

Iako u pjesmi pjeva o jurilici koju mnogi smatraju i statusnim simbolom, Mladen Grdović već odavno nije vlasnik Ferrarija, a i način vožnje je prilagodio ograničenjima na cesti.

Osim nove pjesme za CMC festival, Mladen Grdović užurbano radi i na novom studijskom albumu koji bi se na tržištu trebao pojaviti za koji mjesec, a od predstojećih festivala raduje ga i splitski za koji je već snimio prekrasnu baladu.

Novi studijski album bit će plod suradnje s poznatim skladateljem Stipicom Kalogjerom s kojim Mladen već duže vrijeme surađuje te s producentom i aranžerom Fedorom Boićem.

Na tržištu se odnedavno nalazi i box set “50 originalnih pjesama” u nakladi Croatia Recordsa koji na tri CD-a sadrži najpoznatije Mladenove hitove tijekom njegove 35-ogodišnje karijere.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...