Mladi biciklisti Sv. Donata u tri kategorije među prvih 10 na Brdskom PH

Minuli vikend biciklisti Sv. Donata sudjelovali su na brdskom nacionalnom prvenstvu Hrvatske na Učkoj i ostvarili sasvim solidan rezultat.

Utrka Kadeta i Početnika bila je duga 7 kilometara, a start je bio na Veprincu i vozilo se na vrh Učke, dok su Juniori vozili od Matulja do vrha Učke u dužini 14 kilometara.

Donatovci su startali s 9 vozača na utrci. U Početnicima C (ispod 13 godina starosti), Jani Jakopović osvojio je 5. mjesto poretka. U Početnicima B (- 14 godina) startao je Stipe Zubčić i osvojio je 6. mjesto, a Toni Srbić i Dorian Badel vozili su u kategoriji Početnika A (U- 15), u kojoj je Toni zauzeo šestu poziciju, dok je Dorian osvojio 10. mjesto redoslijeda.

U Kadetskoj utrci imali su mladi Zadrani najviše predstavnika, čak četiri. Sven Jakopović i Luka Šepat osvojili su 12. odnosno 13. mjesto, dok su Ivan Grgić i Roko Zorović imali problema s biciklima i nisu na žalost završili utrku u konkurenciji pedesetak „pedalista“.

Onu najdužu utrku na stazi dužine 14 km vozio je Roko Vukić i u kategoriji Juniora osvojio 9. mjesto poretka. Odlazak na utrku sponzorirao je Crocante Zadar, a sljedeći vikend skoro ista ekipa vozi utrku u Čakovcu koja se boduje za Kup Hrvatske u kategorijama Početnika i Kadeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...