Na Trgu kandidati “narodnjaka”, u HNK-Zoran Milanović i Neven Mimica

Kampanja za Europske parlamentarne izbore nastavlja se nesmiljenom žestinom i brzinom, stranački prvaci stižu jedan za drugim obići zemlju uzduž i poprijeko, pa na svom obilasku naravno ne zaboravljaju ni Zadar.

Tako u subotu, 17. svibnja, u „Donatov metropolis“ dolaze kandidati HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš i Marin Vučić, u pratnji potpredsjednika Hrvatske narodne stranke i ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka.

U okviru posjeta Vrdoljak i Radoš, u posljepodnevnim satima obići će gospodarsku zonu Poličnik – Murvica jug, nakon čega će na Narodnom trgu, u 16:45, Jozo Radoš, u društvu Ivana Vrdoljaka, predstaviti svoj EU program i družiti se s građanima.

Na kraju dana, u HNK Zadar, održat će se pak završni skup koalicije SDP-HNS-IDS-HSU-a. Na skupu će o koalicijskom programu govoriti predsjednik SDP-a i premijer Vlade RH, Zoran Milanović, potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ali i potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić.

Okupljenima će se obratiti i kandidat „narodnjaka“ na izborima za Europski parlament Jozo Radoš, kao i nositelj koalicijske liste i trenutni povjerenik Europske komisije Neven Mimica. Na skupu će biti nazočan i Marin Vučić, drugi EU kandidat HNS-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...