Nadogradnja za Galaxy S5

Prema informacijama koje se mogu naći na SamMobile internetskoj stranici, Samsung je bez previše pompe izdao novu softversku nadogradnju za svoj ovogodišnji flagship Galaxy S5.

Nadogradnja za Galaxy S5 (SM-G900F) model dolazi pod oznakom G900FXXU1ANE2, te ispravlja uočene probleme koji su rezultirali sporim pokretanjem aplikacija kamere i galerije, te probleme s čitačem otiska prsta. Čitač otiska prsta je ovom nadogradnjom postao još precizniji, što će najviše biti od pomoći korisnicima koji su navikli smartphone koristiti jednom rukom. Poboljšane su i same performanse sustava tako da uređaj sada bolje upravlja potrošnjom memorije.

Unatoč tome što je Samsung izdao novu nadogradnju, to ne znači da je na Galaxy S5 stigla i najnovija verzija Android operativnog sustava 4.4.3 – i dalje se radi o verziji 4.4.2. Nadogradnja je već dostupna za korisnike iz Velike Britanije, dok će kod nas po običaju stići nešto kasnije. Ako ste nestrpljivi ovdje možete preuzeti UK firmware i samostalno nadograditi vaš Galaxy S5 na najnoviju verziju.

Prije nego što pokrenete proces nadogradnje ne zaboravite napraviti backup postojećeg firmwarea, ako što slučajno krene po zlu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...