Nives, majstorica provokacije: “Ponovno ću se skinuti do kraja!”

Spisateljica je na 12. rođendan časopisa Story došla puna pozitivne energije. Nives Celzijus (32) vratila se iz Izraela gdje je bila na duhovnoj obnovi.

– Osjećam se dobro, ali o ljubavi ipak ne biH razgovarala. Sada se koncentriram na glazbu. U novom spotu “Brazil” bit ću gola – rekla je Celzijus. Redakcija Storyja proslavu je, kao i dodjelu nagrada Hall of Fame, posvetila prikupljanju pomoći žrtvama poplave u Hrvatskoj, BIH i Srbiji. Crveni tepih zato su simbolično zamijenili tamnoplavim.

– Pohvalno je kad eventi imaju dobru priču. Zadovoljstvo mi je biti dio jedne takve – rekao je Massimo Savić (51) koji je osvojio nagradu za najboljeg pjevača. I Jole (42) uključio se u akciju prikupljanja pomoći.

– Nisam se samo ja humanitarno aktivirao, tu su i brojni glumci, sportaši, umjetnici. Žena i ja smo osim zvanja telefonom spakirali i razne potrepštine za stradale – rekao je pjevač.

Psihomodo pop nagrađeni su za najbolji come back godine, a tijekom večeri zabavljali su brojne goste žestokom svirkom. Najbolji tv show je ‘Osmi kat’, najboljim glumcem proglašen je Filip Juričić (33) dok je nagradu za najbolju glumicu odnijela Ksenija Pajić (52). Jelena Rozga (36) nagrađena je za naslovnicu godine.

– Meni nagrade nisu bitne, meni su najbitniji moji obožavatelji koji me vole – rekla je Rozga. Arsen Dedić (75) dobio je nagradu za životno djelo. Severina (42) je proglašena najboljom pjevačicom i zvijezdom godine.

– Drago mi je što su svi došli nasmijanih i velikih srca – rekla je Severina. Humanitarcem godine proglašeni su svi prisutni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...