Plesna udruga “Kissa” snimila promotivni video uradak s ljepotama otoka Paga

Uistinu zanimljivu ideju zamislila je i sprovela u Pagu Udruga „Kissa” sa svojom voditeljicom Kristinom Vukić, snimivši promotivni video uradak u suradnji s Elvisom Šmitom i Merimom Buljanović koji su snimali i fotografirali uz suradnju Kristine Alaburić.

Tako je nastao video uradak uz glazbenu podlogu pjesme „Kamena lađa“ klape „Sol” u kojem su, uz ples malih plesača, prikazane ljepote i posebnosti otoka Paga.

Snimalo se tri dana na različitim lokacijama i napravljen je novi, moderniji način promocije otoka, ističu iz Grada Paga. Uradak bi, tvrde, trebao biti dostupan svima i moći će se koristiti za potrebe turističke promocije od apartmana do turističkih zajednica. Pa i šire, a upravo je u tom cilju proslijeđen otočnim turističkim zajednicama.

Kristina Vukić nastajanje spot je obrazložila:

Svojim video uratkom pokazali smo koliko je otok Pag prekrasan, jedinstven i velik u svojoj cjelini, a na taj način smo plesom spojili i prirodne ljepote cijelog otoka. Misao vodilja bila je da oni koji pogledaju video, vide i ostala mjesta na otoku, cijeli Pag, prekrasne plaže, gastro ponudu koja je poznata u svijetu, pašku čipku, vina otoka. Namjera nam je da na jedan drugačiji i moderniji način predstavimo otok jer otoka je bezbroj, ali jedan je Pag


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...