Počelo snimanje sedme epizode kultne SF sage “Ratovi zvijezda”

Za obožavatelje kultne SF sage “Ratovi zvijezda” prekjučer je bio poseban dan. Naime, u Abu Dhabiju je počelo snimanje novog nastavka franšize “Ratovi zvijezda: Epizoda VII”. Da je snimanje filma najavljenog za prosinac 2015. počelo, na Twitteru je obznanila produkcijska tvrtka Bad Robot čiji je osnivač redatelj filma J. J. Abrams.

U ulogama najslavnijih likova “Ratova zvijezda” ponovno ćemo gledati troje veterana ove franšize, Harrisona Forda kao Hana Sola, Marka Hamilla kao Lukea Skywalkera i Carrie Fisher u ulozi princeze Leie Solo, koji su ove slavne role prvi put odglumili prije 37 godina. Prvi put u “Ratovima zvijezda” glume Daisy Ridley, John Boyega i Oscar Isaac, a koga će glumiti, stroga je tajna.

– Moj ujak i bratić imaju kolekciju igračaka “Ratova zvijezda”. Kad sam im rekao da ću glumiti u filmu, ujak se gotovo onesvijestio, preznojio se i problijedio od uzbuđenja! Ideja da bi svojoj kolekciji mogao dodati igračku s mojim likom potpuno je luda, rekao je Oscar Isaac (34). Ovo će biti prvi film “Ratova zvijezda” čiji će distributer biti Disney, kojemu je kreator franšize George Lukas prodao prava prije dvije godine. U međuvremenu, Harrisonu Fordu ponuđeno je da reprizira još jednu svoju kultnu ulogu, onu Ricka Deckarda u novom nastavku “Istrebljivača”. Redatelj je Ridley Scott, zaslužan i za prvi film iz 1982. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...