Dvorski: “Ne znam o čemu Čičić priča, koalicija s HNS-om nije dogovorena!”

Ne znam o čemu priča gospodin Čičić, to je jednostavno laž, tvrdi potpredsjednik HSP AS, Rudolf Dvorski na priopćenje bivšeg predsjednika virske podružnice stranke Željka Čičića u kojemu potonji navodi kako daje neopozivu ostavku na čelnu funkciju i članstvo u „starčevićevim pravašima“ zbog pritiska iz stranačkog vrha da za europarlamentarne izbore, otočna podružnica „sklopi savez s lokalnim organizacijama HNS-a, HSP i HSU-a“.

Mi smo Čičića u nedjelju na sastanku razriješili dužnosti predsjednika podružnice i to zbog apsolutne neaktivnosti, kako njega, tako i ogranka. Nisu angažirani u mjestu, a pokazali su i loš rezultat na lanjskim lokalnim izborima kada nisu dobili ni jednog vijećnika, ističe Dvorski kojega je Željko Čičić prozvao kao onoga koji je upravo tražio sklapanje spomenutog saveza.

Ne znam o čemu čovjek priča. Tu su sa mnom sada Ivica Vlakić i Tomislav Šarić i mogu kazati da smo se svi nasmijali na te njegove objede, iznesene u tom nekakvom pismu i priopćenju medijima. Pa kakav savez s HNS-om, to nam nije palo ni na pamet, to ne da nije istina, nego nešto puno gore, ali dobro neka traži razloge razrješenja. Posjet naše predsjednice Ruže Tomašić otoku organizirala je Udruga Vir bez podjela u kojoj vjerojatno ima članova i HNS-a, HSP, HDZ-a ili već kojih, ali to je legitimna udruga građana i nije na nama da istražujemo kojoj stranci koji njen član pripada. Pa kuda bi nas to odvelo, baš svašta,  zaključio je predsjednik županijske organizacije i dopredsjednik HSP AS.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...